070 - 200 24 64 [email protected]

Een spannende en leuke VR EXPERIENCE met jouw groep

VR Experience ervaren met een groep

 

Een indrukwekkend dagje weg met jouw groep. Kies uit meer dan 50 games en experiences. Wij helpen je graag verder om een goede keuze te maken voor jouw arrangement. Een breed aanbod aan experiences zorgt ervoor dat er voor iedereen iets leuks te ervaren is. De VR experiences zorgen voor plezier en spanning, maar er zijn ook genoeg leerzame games die nog meer reden geven om dit avontuur aan te gaan.

Naast onze VR brillen hebben wij ook een ruime keuze aan toevoegingen die voor extra sensatie zorgen, denk bijvoorbeeld aan fysieke wapens waardoor de schietspellen nog realistischer worden. Ben je meer van het racen? Dan kun je ook gebruik maken van een racestoel, met pedalen en stuur! Kortgezegd voor ieder wat wils, maak je wensen kenbaar bij het aanvragen van je offerte. 

 

COMBIDEALS met VR

 

Naast ons complete VR experience arrangement kun je ook genieten van allerlei andere activiteiten in Scheveningen / Den Haag. Combineer VR met leuke andere activiteiten zoals Powerkiten, of waag je een weg in een van onze escape rooms. Naast het VR arrangement is er een mogelijkheid om lekker te dineren of barbecueën bij de dichtstbijzijnde strandtentjes. Door jouw VR uitje te combineren met andere activiteiten zorg je voor een afwisselende dag. Onze begeleiders staan klaar om te adviseren en een planning op te stellen! Alle wensen zijn mogelijk voor een totaal verzorgd groepsuitstapje. Vraag naar de mogelijkheden via het reserveer formulier.