070 - 200 24 64 [email protected]

Ontdek Virtual Reality..

                                                                                       

   HORROR

Lopend door donkere gangen, spinnen die om je heen kruipen, zombies die proberen dichtbij te komen, dit allemaal is mogelijk tijdens de VR horror experience. Ben jij sterk genoeg om jouw angsten te overwinnen na deze griezelige ervaring?

  SCHIETEN

Kan je goed presteren onder druk? Ervaar de adrenaline en toon je shooting skills tijdens deze VR shooting experience. Ontwijk kogels en vuur je munitie op de tegenstanders door gebruikt te maken van fysieke Virtual Reality wapens.

  MULTIPLAYER

Waag je een weg door verschillende landschappen en avonturen samen in VR met jouw vrienden, familie of collega’s. Met onze multiplayer games kun je met meerdere mensen tegelijk in dezelfde virtual reality wereld. 

  TEAMWORK

Ontdek spannende raadsels en voltooi lastige opdrachten samen met jouw collega! Tijdens deze VR experience is goed denkwerk en samenwerking van belang. Ideaal om de teambuilding te verbeteren tijdens een bedrijfsuitje!

   ACTIE

Een ruime keuze aan actie games bieden jou een dag vol spanning en sensatie. Na de introductie ga jij het gevecht aan met verschillende soldaten, ridders en spectaculaire monsters.

   KINDERGAMES

Genieten van leuke virtuele dieren, het ontmoeten van draakjes, of als een ninja fruit hakken met een zwaard? Ook voor kinderen hebben wij een ruime keuze aan VR ervaringen. Ideaal voor leerzame maar vooral leuke kinderfeestjes en andere uitjes.

   RACEN

Ervaar een 4D race ervaring met de snelste wagens op wereldbekende racetracks. Virtual Reality gecombineerd met een racestoel, stuur en pedalen geven jou de ultieme ervaring op het gebied van racen. Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Test het tijdens een geweldig bedrijfsuitje.

   SPORT

Een potje tennis spelen, bowlen of basketballen? Zelfs in de VR experience kun je gezond bezig zijn door het sportarrangement toe te voegen aan jouw pakket. De VR controllers zorgen voor een bewegingsgevoel die niet van echt te onderscheiden is!

   EDUCATIEF

Naast veel spannende games, heb je ook de mogelijkheid om een leerzame ervaring mee te maken met ons VR-arrangement. Virtual Reality geeft je de kans om nieuwe kennis op te bouwen op een unieke manier! 

  ESCAPE ROOM

Heb jij stalen zenuwen? Vlucht dan uit de Virtual Reality escape room. Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen en de puzzels succesvol te kraken? Waag dan een kans en voeg de escape room toe aan je arrangement. 

  CREATIEF

De nieuwe van Gogh? VR heeft geweldige mogelijkheden voor de creatievelingen onder ons. Maak indrukwekkende 3D kunstwerken en sla ze op voor later. 

  ONTDEKKEN

Virtual Reality geeft jou de mogelijkheid de wereld te ontdekken op een nieuwe wijze. Ontdek Google Earth in VR en reis de aardbol rond binnen een handomdraai. Geweldig om op te nemen in jouw arrangement.